Badkamer

Bison Super Silicone Kit

Met siliconenkit voor sanitair dicht je voegen en kieren blijvend en waterdicht af. Je gebruikt deze kit bij bijvoorbeeld het bad, de douchebak, wastafel en het aanrecht. Kitten is heel eenvoudig, maar het is wel een secuur klusje waarbij je op een aantal zaken moet letten.

Een schone, frisse badkamer en toilet dat wil iedereen. Om aan de vraag naar onderhoudsvriendelijk sanitair tegemoet te komen, ontwikkelde Bison een sanitairkit met een 100% witbescherming: Super Silicone Sanitair. Door een heel hoog concentraat schimmelwerende stoffen is deze nieuwe kit ongevoelig voor schimmel. Met als gevolg dat Super Silicone Sanitair langer wit blijft. De kit is bedoeld voor het afdichten van voegen, naden en kieren in badkamer en toilet maar ook in de keuken. Ook ideaal voor acrylbaden, kunststof douchebakken en -wanden.

Blijvend elastisch

Supergemakkelijk verwerkbaar: door de unieke samenstelling maak je een perfecte, waterdichte voeg tussen bijvoorbeeld tegelwand en vloer of tussen muur en aanrechtblad. De hoogwaardige siliconenkit is bestand tegen alle soorten schoonmaakmiddelen en is blijvend elastisch. Bovendien hecht Super Silicone Sanitair uitstekend op uiteenlopende ondergronden, zonder primer, zelfs op acryl.

Hoe te gebruiken?

Plaats de koker in het kitpistool. Je opent de koker door de plastic nippen aan de bovenzijde, met een scherp mes, af te snijden tot de schroefdraad. Daarna draai je de spuitmond en op de gewenste opening snij je die schuin af. Zorg voor een minimale voegbreedte van 6 millimeter en maximaal 20 millimeter. De voegdiepte is ongeveer de helft van de voegbreedte.  De kit moet je gelijkmatig in de voeg spuiten en binnen 10 minuten gladstrijken met een plamuurmes. Na 10-15 minuten vormt zich een oppervlaktehuid.

 

Meer informatie op de site van Bison

 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.