Gesponsord

Bloeiend de zomer in

De tuin van de dames uit Blaricum werd omgetoverd tot zuidelijke zomertuin. Er werd veel kleurrijke beplanting geplaatst, onder andere de vrolijke tuinhortensia. Lees snel verder hoe jij deze planten kunt winnen zodat ook jouw tuin bloeiend de zomer in kan!

In de zomer wil je volop kunnen genieten van de zon en van een bloemrijke tuin. De tuinhortensia's van Hydrangea World zijn hiervoor perfect. De plant is er in veel verschillende soorten met bloemen in de kleuren wit, roze en blauw. De keuze is dus reuze en de planten zijn mooi tot in de winter. 

Voor ieder wat wils

Er zijn zoveel verschillende soorten hortensia's, dat er altijd wel één is die bij jouw tuin past. Zo plaatst Tom in Blaricum tuinhortensia's met verschillende kleuren en verschillende hoogtes. De bekendste zijn de boerenhortensia, de 'Annabelle' en de pluimhortensia. De hortensia is dol op water en je ziet het dan ook gelijk als een hortensia dorst heeft. Als de plant er een beetje slapjes bij staat is het de hoogste tijd voor een slokje water. 

Win tuinhortensia's ter waarde van €50,-!

Wil jij jouw eigen tuin ook bloeiend de zomer in laten gaan? Doe dan mee aan de winactie. Vertel ons op welke plek in je tuin of balkon je de tuinhortensia neer zou zetten.  Meedoen kan via de onderstaande link: 

DOE MEE EN WIN TUINHORTENSIA'S

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.