Gesponsord

Botanische slaapkamer: eindresultaat

De lastig in te delen slaapkamer van Roy en Lizzy was aan wat extra romantiek toe. Ze schakelden onze hulp in. Samen met KARWEI maakten wij deze botanische slaapkamer in Leiden.

Lizzy en Roy hebben hun huis in Leiden al flink onderhanden genomen, maar voor de slaapkamer was een echte klusexpert nodig. De ruimte is lastig in te delen door de 'L' vorm en de grote verwarmingsbuis loopt door de kamer heen. Hun grote wens was een slaapkamer om van te dromen in de botanische en Scandinavische sfeer. 

50 shades of green

De Green House woonstijl van KARWEI is de inspiratie geweest voor deze ruimte. De botanische sfeer in de kamer wordt vooral door het groen gecreëerd. De groene verf op de muren en natuurlijk de bijzondere planten in de slaapkamer. Bij deze woonstijl passen natuurlijke, lichte materialen, zoals riet en hout. De grote meubelen in de ruimte zijn dan ook gemaakt van hout. Het hemelbed en de  roomdivider kun je makkelijk zelf maken met de instructies van KARWEI.  In het ontwerp lees je meer over het kleurgebruik en vind je alle klustips. Wil je meer weten over de producten die we hebben gebruikt in deze slaapkamer? Kijk dan in onze Shop the Look.

botanische slaapkamer
kast op maat
roomdevider
tv meubel
kast met spiegel
schoen opberg systeem
houten kast
hemelbed
botanische slaapkamer eigen huis en tuin
scandinavische slaapkamer
botanisch hemelbed

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR 
KARWEI
Bison
Flexxfloors

MET DANK AAN  
Bosch
Citroën Nederland
Knoops Decoratietakken Someren

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.