Tuin make-overs

Bourgondisch genieten in deze tuin

De nieuwe tuin van Jet en Sander heeft genoeg plekken om lekker te eten en drinken. Dit was dan ook een grote wens van het gezin. Tom ging aan de slag en maakte er een bourgondische tuin van.

Dat Jet en Sander van borrelen en tafelen houden is een feit, maar hoe ze dat in hun tuin kunnen verwerken weten ze niet goed. De grote wens is om van de tuin een bourgondische plek te maken waar zij het hele jaar door kunnen genieten. 

Leven als een bourgondiër

In de tuin zijn veel zitplekken gecreeërd, waaronder een lange tafel waaraan het gezin lekker kan borrelen. Hiernaast is een overkapping gemaakt met daaronder een bar. De complete achterwand van de bar is een wijnrek geworden, zo hebben Jet en Sander altijd genoeg plek voor hun voorraad. De tuin is gevuld met kleurrijke beplanting waaronder de Deutzia's. Al met al is het een tuin geworden waar het gezin genoeg plek heeft om met vrienden of familie de lange zomeravonden uit kan zitten. In het ontwerp lees je meer over de keuzes die gemaakt zijn bij het maken van deze tuin. Wil je meer weten over de producten die we hebben gebruikt in de tuin? Kijk dan in de Shop the Look.

 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.