In samenwerking met TuinIdee

Dit is het grootste tuinevent van het jaar en jij kunt erbij zijn!

Op zoek naar inspiratie voor je kleine tuin, luxe tuin, balkon, moestuin of kindertuin? Neem dan een kijkje op TuinIdee 2019. Hier vind je, je raadt het al, ideeën voor je tuin!

Inspiratie bij TuinIdee 2019

Het evenement is handig als je even niet zo goed weet wat je met je tuin aan moet. Op TuinIdee kun je zoeken naar handige manieren om je tuin naar je zin te maken. Zie je je droomtuin al helemaal voor je? Laat dan op het evenement meteen een ontwerpschets maken! Ook kun je deelnemen aan diverse workshops.

Duurzaamheid in de tuin

Dit jaar staat bij TuinIdee ecologisch en duurzaam tuinieren centraal. Een goede manier om jouw steentje bij te dragen aan het milieu, én om op lange termijn minder kosten te hebben aan jouw groene trots.

Met korting naar TuinIdee 2019!

Zin in een gezellig dagje uit vol groene inspiratie? Kom naar TuinIdee van 21 t/m 24 februari 2019 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het grootste overdekte tuinevent van Nederland vormt de officiële aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Toegang: € 16,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis), maar in de voorverkoop krijg je maar liefst € 4,50 korting! Je koopt de kaarten hier

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.