Dit zijn de meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van je wc

Iedereen weet dat de wc schoonmaken niet het favoriete klusje is van de schoonmaaklijst. Daarnaast kun je ook nog eens hele belangrijke dingen vergeten. Ja, zucht.. heb je hier ook wel aan gedacht?

Direct schoonmaken

Gezellig allemaal mensen over de vloer en de wc wordt optimaal gebruikt. Na een lange avond ben jij allang blij dat jij je bed in mag kruipen. Schoonmaken? Dat doen we morgen wel. Helaas trekken de bacteriën en alle vervuiling die nacht wel in je wc-pot en droogt alles in. Hierdoor wordt de vrij eenvoudige klus een stuk hardnekkiger.

Doorspoelknop

Een belangrijke knop die altijd meteen wordt aangeraakt nadat de wc is gebruikt is de doorspoelknop. De knop is dan ook zeker geen schone plek meer. Bij het schoonmaken van je wc ga je vaak lekker aan de slag met middeltjes in de pot, maar vergeet ook die knop niet.  

De vloer

Vooral in een huishouden met mannen is dit een onderdeel die je niet mag vergeten. Je denkt klaar te zijn met het scrobben van de pot, maar de vloer wordt vaak vergeten. Op de vloer zijn alleen nog wel alle spetters te vinden. Daar wil je ook niet met je blote voeten in staan toch?

Fotocredits
Headerfoto: Rawpixel - Unsplash

Tekst
Annemiek Lenting

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.