Een boomstam als bijzettafel of krukje

Natuurlijke materialen geven je interieur een warme uitstraling. Nóg leuker is het als je ook daadwerkelijk het rustgevende bos erin herkent. Haal daarom extra sfeer in huis met een boomstam als bijzettafel of krukje.

Ga aan de slag met de verfkwam of houd het lekker basic. Wij geven je inspiratie!

Foto: The Every Girl

 

Naturel

Geen poespas, gewoon een boomstam. Zo simpel kan het zijn! Schuren, een beschermende lak en klaar. Voor een meer robuuste look laat je de boomschors aan de stam. 

Foto: Ensuus

 

Multifunctioneel

Je tovert de boomstam ook gemakkelijk om tot stijlvol krukje door de zitting net wat zachter te maken. Ben je handig met naald en garen? Brei dan, zoals hierboven, een wollige hoes. Als je het lekker simpel wil houden, volstaat een kussentje. Toch nog een extra bijzettafel nodig? Dan hoef je alleen het kussen eraf te halen of het te verwisselen voor een dienblad. Multifunctioneel!

 

Ook leuk: gebruik een boomstam als nachtkastje, voor een natuurlijke look in de slaapkamer. Meer originele alternatieven vind je hier.

 

Foto: Emily Enderson

 

Stalen pootjes

Geef je natuurlijke bijzettafel meer luchtigheid én een industrieel vleugje door een schijf van een boomstam te combineren met stalen haarpinpoten. Dit exemplaar heeft een vrolijk kleurtje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor zwart of wit kiezen.

 

Headerfoto: Hviit

Tekst: Lotte Wullems

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.