Gesponsord

Een zee van bloemen in de tuin met Deutzia

Wil jij ook een zee aan bloemen in de tuin? Lees alles over de bruidsbloem die wij gebruiken in de bourgondische tuin in Schalkhaar.

In de tuin van Jet en Sander heeft Tom de Deutzia Yuki Cherry Blossom en de Deutzia Yuki Snowflake geplaatst. Deze bloemrijke plantjes groeien compact en blijven laag. Ze passen goed in de borders. In de bourgondische tuin plaatst Tom ze voor grotere planten. Ze zijn ook heel geschikt om in een pot te plaatsen. 

Roze en wit

De namen van de verschillende planten verraden de kleur van de bloemen al. Yuki Cherry Blossom krijgt prachtige roze bloemen. De bloemetjes bestaan uit verschillende tinten roze; van licht tot hardroze. Aan Yuki Snowflake groeien witte bloemetjes in het voorjaar. In de tuin van Jet en Sander gebruikt Tom de planten als bodembedekker en zorgen ze voor een zee aan bloemen voor Rhododendrons.

In de uitzending waren de bloemen nog niet goed te zien, omdat ze pas later gaan bloeien. De deutzia's zijn het hele jaar door geschikt voor de tuin. Het is een winterharde plant en in het najaar heeft de plant een wijnrode kleur. De ideale plant voor de bourgondische tuin van Jet en Sander.  

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.