De mooiste inspiratie voor een eenvoudig herfststukje

Een herfststukje geeft een warme sfeer aan je huis. Je kunt ze natuurlijk kopen, maar zelf is ook helemaal niet zo moeilijk. En hartstikke leuk! Wij geven je inspiratie voor jouw zelfgemaakt herfststukje!

Herfsttafel

Een herfststuk hoeft niet per se een boeket te zijn. Maak bijvoorbeeld een herfststuk op je tafel. Hiervoor kun je gewoon dingen uit de natuur gebruiken. Ga lekker een middagje het bos in en zoek alles bij elkaar voor jouw perfecte herfsttafel. Of stijl je herfsttafel met pompoenen.

Boeket in herfstkleuren

Ga je toch liever voor een boeket? Zorg dan dat hierin herfstkleuren terugkomen. Typische kleuren voor de herfst zijn bijvoorbeeld oranje, bruin, groen en paars. Je maakt eenvoudig zelf een mooi herfstboeket door je aan een bepaald kleurenpalet te houden. Zo kun je het boeket ook helemaal in één herfstkleur maken.  

Herfstkrans

Je kunt je herfststuk ook maken in de vorm van een krans. Hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zoek mooie herfstspullen bij elkaar en maak ze vast aan de krans. Je kunt de krans ophangen, maar je kunt 'm ook gewoon op tafel zetten. Kaarsjes erbij en je huis is een waar herfstparadijs. 

Fotocredits
Headerfoto: GettyImages
Foto 1: NataliaY -Unsplash
Foto 2: GettyImages
Foto 3: GettyImages
Foto 4: ElkeBlogt

Tekst
Julia Dilissen

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.