Gesponsord

Hotel-chique slaapkamer: Eindresultaat

Twee weken geleden begon Thomas aan een megaklus in Tuil. Ouders Loes en Léon sliepen al twee jaar op de overloop en schakelden de hulp van Thomas en KARWEI in. Aan hem de taak om de aangrenzende garage om te toveren tot luxe slaapkamer met badkamer. De badkamer heeft Thomas vorige week al onder handen genomen, en ook de slaapkamer is nu helemaal af!

Loes en Léon hebben de afgelopen twee jaar op de overloop geslapen, omdat alle slaapkamers door de kinderen in gebruik waren.  Deze slaapkamers hadden ze zelf al flink verbouwd, maar om de garage om te toveren tot slaapkamer werd de hulp van Thomas ingeschakeld. Het stel wil graag een chique en luxe slaapkamer met warme tinten, zodat het ook een gezellige plek wordt. Thomas is samen met KARWEI aan de slag gegaan om er iets moois van te maken!

Chique slapen

De bewoners willen dus graag een chique slaapkamer met badkamer. Het ontwerp is geïnspireerd op de City Loft Woonstijl van KARWEI. Thomas begon zijn klus met het maken van een afscheiding tussen het slaap- en badkamergedeelte. Thomas legt in beide ruimtes dezelfde tegelvloer en de lange wand die doorloopt vanuit de badkamer naar het slaapvertrek, heeft een diepblauwe kleur gekregen. Om de slaapkamer een luxere uitstraling te geven, maakt Thomas een kledingrek van gouden messing pijpen. Voor de wand maakt Thomas een sidetable waar Loes en Leon de televisie en andere spullen op kunnen zetten.  Natuurlijk kan het grote bed niet ontbreken in deze hotel-chique slaapkamer! Tot slot brengt Thomas met verschillende accessoires van KARWEI sfeer en kleur in de ruimte.

Kast op maat

In de slaapkamer heeft Thomas een grote kledingkast gemaakt, zodat Loes en Léon genoeg ruimte hebben om hun kleding op te bergen. Deze kast is helemaal op maat gemaakt met de kastconfigurator van KARWEIHiermee kun je vanuit huis makkelijk zelf een kast samenstellen naar jouw wensen. Het grote voordeel van een kast op maat is dat alle ruimte optimaal kan worden benut én dat de kast qua indeling voldoet aan alle wensen. Zo bepaal je zelf de indeling en kleur van je kast. Ook kun je lades of andere accessoires toevoegen. De keuze is aan jou!

Wil je meer weten over de producten die we hebben gebruikt in deze slaapkamer? Je vindt ze terug in de Shop The Look 1 en  Shop the Look2. In het ontwerp lees je meer over het kleur- en materiaalgebruik en vind je alle klustips. 

Mede mogelijk gemaakt door

KARWEI
Citroën Nederland 
LG Electronics  

Met dank aan

Bison 
Bosch
Marie-Stella-Maris Care 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.