Hotspots in Kopenhagen: deze 3 interieurwinkels mag je niet overslaan

Als interieurliefhebber mag een bezoekje aan Kopenhagen niet op je bucketlist ontbreken. Het ene winkeltje maakt je nog hebberiger dan de ander en elk restaurant ziet eruit om door een ringetje te halen. Ben jij van plan een bezoekje te brengen aan de Deense hoofdstad? Deze drie hotspots in Kopenhagen doen je interieurhart sneller kloppen.

Dora

In het charmante Værnedamsvej vind je op de hoek interieurwinkel Dora: een schattig zaakje boordevol vintage finds, Deens design en andere bijzondere vondsten. Zo'n zeven jaar geleden openden moeder en dochter Frida en Sara hun winkel en nog steeds gaan ze dagelijks op zoek naar de mooiste schatten op het gebied van interieur. 

 Adres:
Værnedamsvej 6

Paper Collective

Als je een stijlvolle, minimalitische poster zoekt: dan moet je bij onze Scandinavische bovenburen zijn. Paper Collective is een klein winkeltje, verscholen in een van de zijstraatjes naast de grote winkelstraat. Het leuke is: als je een poster koopt, steun je ook goede doelen en liefdadigheidsinstellingen.

Adres:
Kompagnistræde 29

SIRIN

Dol op mooie koffietafelboeken? Sla dan zeker het inspirerende SIRIN niet over. Verder vind je hier ook mooie woonaccessoires van kleine designers uit Denemarken, stijlvolle kunst, parfum en leuke cadeautjes.

Adres:
Gammel Kongevej 103

Tekst en fotografie: Lotte Wullems

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.