Woonkamer

Hout monteren met Poly Max®

Een salontafel met bier erin: hoe verzinnen ze het toch. Thomas maakt er eentje, voor in de studio van student Maarten. Voor het vastmaken van de onderdelen gebruikt hij Poly Max® Crystal Express van Bison.

Lijmen van de salontafel
Op de zijkant van de plankjes brengt Thomas Poly Max® Crystal Express aan in een streep. Dat doet hij met een koker met een kitpistool erin. Het beste kan je één lijn trekken in plaats van meerdere dotjes. De kans is dan kleiner dat er lijm tussen de planken door ontsnapt. Mocht er toch iets tussenuit komen, dan zie je er niet veel van: de lijm is namelijk 100% transparant. Je haalt het makkelijk weg met wat terpentine. In 1 koker Poly Max® Crystal Express zit zo’n 8 tot 15 meter lijm; afhankelijk van hoe breed je de spuitmond hebt afgesneden natuurlijk.

Multi-toepasbaar
Poly Max® Crystal Express kan je voor van alles gebruiken: lijmen, zoals Thomas doet, maar ook monteren én afdichten van allerlei soorten materialen op bijna alle soorten ondergronden. Zo kan je er glas, steen en hout mee lijmen, maar ook plinten en vensterbanken mee monteren. 

Voordelig spul
De sterke universele lijm én kit in 1, heeft een aantal praktische voordelen. Zo is het supersterk en UV-, water- en weerbestendig. Bison Poly Max® blijft elastisch en is overschilderbaar. Tot slot kan je het zowel binnen als buiten gebruiken. En als je klaar bent, berg je het gewoon op! De verpakking is namelijk gewoon hersluitbaar. 

 

 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.