Woonkamer

Kersttrends

De donkere dagen van december vragen om gezelligheid binnenshuis. Kerst is natuurlijk zo’n moment om je huis gezellig te maken. De kerstsfeer kun je uitstekend laten aansluiten bij de inrichting van je interieur, want ook dit jaar is er weer voldoende keus uit verschillende stijlen, sferen en kleuren.

Evelyn is in Praxis op zoek naar kerstversiering voor in de tuin van Anouk en Herald. Tegenwoordig is er niet alleen versiering voor je kerstboom, maar voor je hele huis. Deze versiering is onder te brengen in 3 thema’s

  • Natural
  • Elegance
  • Traditional Red

Natural

Wie is er niet gek op het gezellig aankleden van de kerstboom en de rest van het huis? En dat hoeft echt niet alleen maar met een piek en een stel ballen. Het thema Natural is een natuurlijk winterthema. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke elementen zoals sneeuw, ijs, dieren, bomen en schors. Hiermee haal je de winter van buiten naar binnen.  

Elegance

Het thema Elegance heeft hele romantische accessoires: pasteltinten, zoals poederroze , hier en daar wat glitter en glamour en glanzende materialen. Je ziet veel crème, wit en nostalgische versieringen. Elegance geeft een chique uitstraling, houd je dus bijvoorbeeld van brocante? Dan ligt deze stijl helemaal in jouw straatje.

Traditional Red

Het derde thema is natuurlijk de traditionele kerstsfeer. Rood is dé kerstkleur en zo gecombineerd met groen, wit en goud straalt het echt die huiselijke gezelligheid uit die zo bij Kerst hoort. En tussen de rode ballen af en toe een houten hangertje, hoe schattig. Ook is het mogelijk om zelf kerstaccessoires te maken, waardoor je helemaal een unieke kerstinrichting hebt.

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.