Deze bank valt bijna altijd in de smaak bij zowel mannen als vrouwen

Meubels uitkiezen is behoorlijk lastig, vooral als je partner een heel andere smaak heeft dan jij. Hij vindt die fluwelen bank misschien weer te vrouwelijk, terwijl jij die grijze bank weer te saai vindt… Maar met deze kleur zit je vrijwel altijd goed bij zowel mannen als vrouwen.

We hebben het hier over de cognackleurige bank. Dit is niet alleen een erg stijlvolle kleur, hij is ook nog eens vrij neutraal waardoor je er  eindeloos mee kunt variëren. De perfecte basis dus om er vervolgens met accessoires en accentkleuren jullie eigen stijl van te maken. 

cognac bank

Foto: BePureHome

De kleuren wit en zwart matchen altijd goed met cognac. Maak je muren bijvoorbeeld wit en voeg verder zwarte details en accessoires toe en je hebt een elegant en tegelijkertijd stoer interieur waarbij je vrijwel altijd goed scoort bij zowel mannen als vrouwen.

cognac

Foto: Jules and Cait

Wil je het iets kleurrijker aanpakken, geef je muur dan een likje blauwe verf. Dat staat namelijk prachtig, zowel ineen lichte als een donkere tint blauw.

Ook bij de kinderkamer is het wel zo fijn voor een (gender)neutrale kleur te kiezen. Deze thema’s zijn immers veel mooier dan roze of blauw.

Headerfoto: BePureHome
Tekst: Marjolein Sintenie

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.