Klussen met... Paul Rabbering en Krystl

Het begon allemaal op Noorderslag toen Paul van Krystl zijn beste dansmove moest doen toen hij haar aankondigde. Hij deed het, en de vonk sloeg over. Inmiddels zijn de radio-DJ en de zangeres onafscheidelijk.

Paul Rabbering en Krystl Pullens zijn sinds 2012 samen en wonen in Amsterdam. Paul heeft de broek aan als het op het interieur aankomt. Krystl vindt het eigenlijk al snel goed. Het huis ziet er prima uit, maar één plekje kan nog wel wat gezelligheid gebruiken.

Dakterras

Het dakterras is namelijk best wel een beetje sfeerloos en kaal. Het stel zit er eigenlijk nooit, en dat is toch zonde. Thomas had in de radio-uitzending bij Paul al beloofd dat hij hen een handje zou komen helpen. En tja, belofte maakt schuld… Thomas gaat aan de slag.

Beschutting

Omdat Paul in moet vallen voor zijn collega bij de radio, blijven Thomas en Krystl achter om het begin te maken. Samen maken ze vier bakken met schermen voor wat meer beschutting. Om er voor te zorgen dat de bakken niet omvallen, wordt er beton in gestort. Hierna worden er nog wat hedera-plantjes in de bakken gestopt die later tegen de schermen omhoog zullen groeien.

Matten

Inmiddels is Paul weer terug van zijn radio-uitzending. Samen met Thomas gaat hij aan de slag met wilgenmatten. Deze plaatsen zij tegen de reling aan zodat het dakterras nog meer beschut is. En het ziet er natuurlijk gewoon gezellig uit!

Eindresultaat

Thomas zet nog even twee bankjes in elkaar, Evelyn plaatst nog wat leuke kussentjes en accessoires en dan is het tijd voor Paul en Krystl om hun nieuwe, gezellige dakterras te komen bewonderen!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.