Tuintips

Klussen met... Shelly Sterk

Ze is bekend van onder andere de programma’s ‘Galileo’ en ‘RTL Boulevard’, en is momenteel ook nog in de race om de Robinson 2017 te worden. Thomas en Evelyn zijn bij Shelly Sterk.

 Ongeveer een half jaartje geleden heeft Shelly samen met haar (nu nog) vriend een huis gekocht van een investeerder. Deze investeerder heeft alles wat authentiek was uit het huis gesloopt en het huis wit, strak en glad gemaakt. Shelly haar vriend vindt dit prima, maar Shelly houdt toch wel van een beetje gezelligheid…

Rommelschuurtje

 Deze gezelligheid gaan Thomas, Evelyn en Shelly aanbrengen in het tuinhuisje. Het tuinhuis is nu een rommelschuur en Shelly zou hier graag een lekkere bank willen hebben, maar ook nog genoeg ruimte om haar rommel op te kunnen bergen.

Klepbank

Thomas en Shelly beginnen samen aan de bank. Deze bank is gemaakt van betonplex welke betegeld wordt met zwarte tegeltjes. Het blad is van eikenhout en hierin worden scharnieren bevestigd zodat de bank open kan worden geklapt.  

Radiatorvaasjes

 Evelyn heeft ook nog iets leuks voor Shelly in de planning. Shelly is namelijk ooit een projectje gestart met vaasjes aan de muur, maar die vaasjes vielen stuk voor stuk weer naar beneden.. Shelly krijgt een tweede kans.

Eindresultaat

En tadaaa! Daar is het gezellige zithoekje voor Shelly en haar verloofde Mark.

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.