Tuin make-overs

Klussen met... Shirma Rouse

Zangeres Shirma Rouse woont in het altijd gezellige Rotterdam. Haar huis is ook helemaal leuk, maar haar tuin een stuk minder. Evelyn, Tom én Thomas gaan bij haar langs om er een behaaglijk plekje van te maken.

Shirma begon als achtergrondzangeres bij Anouk en stond in 2013 in de halve finale van The Voice of Holland. Ze woont nog maar kort in dit huis, maar het is toch al echt haar eigen plekje geworden. Veel heeft ze er niet hoeven doen, maar de soulzangeres is zeker handig. Een muurtje stuken is voor haar een makkie. Toch heeft Shirma één plek waarvan ze niet weet wat ze er mee moet…

Kerstvlonder

Buiten heeft Shirma namelijk een vlonder die nu gewoon hartstikke kaal is. Ze zit heel graag buiten en zou het daarom leuk vinden als de vlonder iets gezelliger wordt. Er komt een plantenbak over de gehele breedte van de vlonder en in de bak komen onder andere eetbare planten. Deze kan Shirma weer bij haar grote hobby, koken, gebruiken. Verder wordt de vlonder kerstig aangekleed, inclusief kerstboom!

Aan de bak

Tom en Shirma gaan aan de bak, en wel aan de plantenbak. Deze plantenbak maken zij van zwarte rabatdelen. In de bak bevestigen ze worteldoek. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de potgrond, maar ook de wortels, in de bak blijven.

Kruidentuintje

De plantenbak is af, op de planten na. In de bak plaatst Tom verschillende kruidenplanten, zo komt er bijvoorbeeld rozemarijn in, maar ook viooltjes. Beide planten zien er leuk uit, maar je kunt ze dus ook eten.

Eindresultaat

Nog even over dat eten… Shirma heeft een heerlijk kerstdiner gekookt en Thomas schuift ook nog even aan. Het diner wordt natuurlijk genuttigd op de nieuwe vlonder van Shirma die nu helemaal gezellig is. Merry Shirmas everyone!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.