Gesponsord

Kom naar TuinIdee 2018!

Kan jij wel een dosis tuin-inspiratie gebruiken? Kom dan naar TuinIdee! Het jaarlijkse evenement keert deze maand weer terug in de Brabanthallen in Den Bosch. Met superveel activiteiten, én onze eigen Tom. En: je kan nu je kaarten bestellen met €4,50 korting!

Van 22 t/m 25 februari staan de Brabanthallen volledig in het teken van alles wat met tuinen te maken heeft. Of je nou een onderhoudsvriendelijke tuin wil hebben, tips zoekt voor een gezinstuin of dol bent op een beetje luxe: iedere tuinliefhebber kan er z'n hart ophalen. En misschien spot je onze Tom nog, want zaterdag tot 13:00 uur is hij ook aanwezig. 

Workshops en advies

Tijdens TuinIdee ontmoet je tuinmeesters aan wie je persoonlijk advies kan vragen. Je kan inspiratie opdoen op het gebied van tuin-inrichting, en producten vinden voor bijvoorbeeld een eetbare of exclusieve tuin. Ook een belangrijk onderdeel zijn de voorbeeldtuinen. Die zijn compleet gestyled en geven je veel inspiratie. Deze tuinen vormen het groene hart van TuinIdee en zijn samen zo groot als anderhalf voetbalveld. Maar dat is nog niet alles, want je kan ook een gratis tuinontwerp ontvangen, meedoen aan workshops en presentaties bijwonen van bekende tuinpersoonlijkheden.

Met €4,50 korting naar TuinIdee

Hieronder nog even wat praktische informatie:

Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Diezekade 2 in Den Bosch.

Openingstijden: Donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2018, van 10.00 tot 18.00 uur.

Toegangsprijs: €16,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). Maar in plaats van €16,50 betaal je maar €12 als je gebruikt maakt van de online voordeelactie! Dat scheelt je dus mooi €4,50. Ga naar www.tuinidee.nl en bestel je toegangskaarten. Deze aanbieding is geldig t/m 21 februari 2018. 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.