Lichtgewicht van de zwaarste klasse

Thomas is op de slooptoer deze week! Natuurlijk doet ‘ie dat niet met z’n blote handen. Nee, hij heeft hulp in de vorm van een Worx boorhamer. Deze oranje vriend is voorzien van allerlei handigheidjes, zodat onze klusgoeroe in een fluitje van een cent onze badkamer met de grond gelijk maakt.

Thomas gebruikt de Worx WX330. Dat is de nieuwste generatie boorhamer. Hij heeft drie verschillende standen; je kunt er mee beitelen, hamerboren en – uhm – boren! Je kunt de boorhouder lekker snel verwisselen en ook de snelheid is regelbaar, waardoor je een betere controle over de boorhamer hebt in allerlei verschillende situaties.

Beitelen

Met deze Worx-krachtpatser kun je boren in hout en ijzer, maar ook in beton als je de klopboorfunctie selecteert. In de beitelmodus draait de boorkop niet meer, maar hamert ‘ie. Dan kun je dus heel makkelijk tegeltjes afbeitelen, zoals Thomas doet in onze badkamer.

Aluminium

De tandwielkast is gemaakt van aluminium. Dat metaal kennen wel allemaal als heel licht van gewicht. Deze boorhamer weegt dan ook niets in vergelijking tot andere hamers en het aluminium maakt hem ook duurzaam. Dat gaat niet ten koste van zijn slagkracht, die is nog steeds heel hoog. Een lichtgewicht bodybuilder die altijd klaar staat om aan de slag te gaan. Waar vind je die tegenwoordig nog?

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.