Dit is de meest kleurrijke caravan die je ooit hebt gezien

Kamperen; je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk. Maar zeg nou eerlijk, met zo’n vrolijke caravan als deze is het toch onmogelijk om er niet van te houden? Dit is dan ook de meest kleurrijke caravan die we ooit hebben gezien.

Kim Baeten-Schouten, op Instagram beter bekend als ‘Colorful-Kimmes’, is de gelukkige eigenaar van de meest kleurrijke caravan op aarde. De sleurhut werd op het nippertje gered van de schroothoop. 

Haar schoonouders wilden hun oude caravan naar de sloop brengen, maar Kim stak daar een stokje voor en besloot ‘m op te knappen. Ze schilderde 'm smaragdgroen en kleedde het aan met de meest bontgekleurde accessoires. 

Of het nu mooi weer is of niet, in deze caravan lijkt de zon altijd te schijnen. 

En zelfs de ‘tuin’ van de caravan is minstens  zo kleurrijk.

Nog lang niet klaar
Ondanks dat de caravan al een behoorlijke metamorfose heeft ondergaan is de caravan nog niet af volgens Kim. Wat haar betreft is de buitenkant toch nog te wit, en dat vindt ze maar saai. Daarom wordt de buitenkant binnenkort ook nog onder handen genomen. Welke kleur het gaat worden, daar zijn ze nog niet over uit. Maar één ding is zeker: de originele strepen en het logo die blijven er hoe dan ook op staan. 

Ook het huis van Kim is één en al kleur. Sterker nog, ze zegt het zelfs enger te vinden een muur wit te schilderen dan het een kleur te geven! Benieuwd hoe haar huis eruitziet? Je kunt hier een kijkje nemen!

Foto’s: Colorful-Kimmes / Kim Baeten-Schouten
Tekst: Marjolein Sintenie

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.