Woonkamer

Megasterke montagelijm

Die montagelijm van Bison hè... die heb je vast al eens vaker voorbij zien komen. Kan kloppen, want wij gebruiken 'm voor vanalles! Dit keer maken we er plinten mee vast.

De Bison Poly Max® High Tack Express montagelijm is dus superveelzijdig. Je kan dit product ook gebruiken als afdichtingskit, en het is geschikt voor het lijmen en monteren van veel soorten bouwmateriaal. De kit is zowel binnen als buiten gebruiken. En je doet het met een kitpistool, dus moeilijk is het niet. 

Snel geklaard

Het klusje waarvoor Thomas de montagelijm deze keer gebruikt, is het vastmaken van plinten aan de muur. Hij zet een aantal dotten op de achterkant van de plinten. Hij hoeft maar 30 minuten te wachten voor de lijm droog is. Het is trouwens niet erg als je wat lijm hebt geknoeid: dit haal je makkelijk weg met wat terpentine (wel als de lijm nog nat is). 

Altijd raak 

Je kan de lijm gebruiken voor een heleboel toepassingen. Zo kan je er onder andere hout, metalen, steen, natuursteen en beton mee lijmen. Maar je kan er ook (isolatie)plaatmaterialen, plinten en drempels mee monteren of naden en kieren mee afdichten. Ook kan je de Poly Max® overschilderen, al moet je dit wel altijd eerst even testen. Tot slot is de lijm UV-, water- en weerbestendig. 

Benieuwd wat Thomas allemaal aan het uitspoken is in de woonkamer waar hij deze montagelijm gebruikt? Kijk hier! 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.