Woonkamer

Meubels in de Almerense woonkamer

Sfeer en eenheid, dat is wat de bedoeling was voor de woonkamer in Almere. Met een blikvanger als bank, bijzondere salontafeltjes en een stoere eethoek wordt dat doel helemaal bereikt. Al zeggen we het zelf.

De meubels in de Almerense woonkamer komen allemaal van Trendhopper. Hieronder even een lijstje van alles wat er gebruikt is. 

Bank Stirling

De Stirling-bank kan je krijgen in veel verschillende opstellingen, en in 100 verschillende kleuren en stoffen. Wij gebruiken de olijfkleurige Rover-stof, wat de bank een stoere uitstraling geeft. De hoeksopstelling waar hier voor gekozen is zorgt voor een ruim aantal zitplekken. Door het ontbreken van één armleuning heeft de bank een open karakter, met een verbinding naar de eethoek en keuken.

Karpet Barok

Het Barok karpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van opvallend roze tot rustig grijs. Voor deze woonkamer hebben we voor een rustige grijstint gekozen.

Salontafels Jafar

Deze ronde tafeltjes zijn pronkstukken in de kamer. Ze zijn in 2 kleuren en verschillende afmetingen verkrijgbaar, dus je kunt eindeloos combineren en schuiven om een leuk setje te maken. In deze kamer is gekozen voor 2 verschillende afmetingen in dezelfde kleur. Het motief op het blad is geïnspireerd op oude Oosterse motieven. De gouden kleur van het blad komt terug in de accessoires.

Fauteuil Rodeo

Passend bij de stoere bank is de Rodeo-fauteuil in een legergroene kleur. Een lekker ruime fauteuil met subtiele hoge pootjes waardoor hij lijkt te zweven.

Eettafel Tondo

De Tondo is een robuuste tafel die tegen een stootje kan. De perfecte tafel voor een gezin, want iedereen kan elkaar aankijken en dat maakt het extra gezellig. Bovendien is een ronde tafel perfect voor gezelschapsspelletjes. En mocht er visite komen, dan kan je er makkelijk een stoel tussen plaatsen. Door de 3 poten staat deze tafel altijd stabiel, hoe ongelijk een vloer ook is. En heb je beperkte ruimte in huis, dan stoot je nooit tegen een hoek van de tafel aan.

Eetkamerstoel Rodeo

De Rodeo-stoel is het broertje van de Rodeo-fauteuil. Ook hier zie je weer die opgewerkte stiknaden. Mocht cognac nou niet jouw kleur zijn, dan is de stoel er ook in andere kleuren zoals het legergroen van de fauteuil.

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.