Gesponsord

Momcave: Eindresultaat

Moeder Jitra had een plek voor zichzelf nodig, dus schakelde haar man onze hulp in. Hij vond dat zij een plek voor haarzelf verdiende. Geïnspireerd door de woonstijl van KARWEI maakten wij de eerste Nederlandse momcave voor haar.

De momcave is de ultieme plek voor moeder Jitra om even te kunnen ontsnappen uit het hectische gezinsleven. Ze heeft een druk gezin. In totaal hebben zij en haar man vier kleine kinderen, dus het is thuis nooit saai of stil. Als moeder van zo'n groot gezin heeft ze ook haar ontspanning nodig. Dat was lastig in hun huis. Ze miste een plek waar ze tot rust kan komen. Bij gebrek aan beter sloot ze zichzelf op in het toilet. Dat was het enige kamertje in huis waar zij een momentje voor haarzelf kon hebben. Haar man Erik vond dat zijn vrouw een plek voor zichzelf verdiende en schakelde onze hulp in.

Luxe, internationale uitstraling

Wij maakten voor Jitra een heuse momcave. De momcave is niet alleen een plek waar Jitra tot rust kan komen, maar ook waar zij in alle rust kan werken. Alles dat past bij de moderne vrouw die van luxe houdt. We toverden de kelder van Jitra en Erik om tot een ruimte met een luxe uitstraling. Samen met KARWEI gingen we aan de slag en kozen we een woonstijl die goed past bij de wensen van Jitra. Uitstraling van de ruimte is luxe over. Deze stijl is bereikt door te kiezen voor natuurlijke maar luxe materialen met een donkere kleur. De lange wand is bekleed met natuurstenen wandpanelen. De wand waar een werkplek voor Jitra is gecreëerd is een houten muur die is bewerkt met een donkere beits in notenkleur. Het werkblad krijgt de luxe uitstraling door de gouden kleur waarin deze is geverfd. Verder is er gekozen voor grote elementen in de ruimte die de uitstraling versterken. Denk hierbij aan de zonnewand, de stijlvolle afbeelding boven het dressoir, een grote bank, het open haardje en het nepraam dat lijkt te zorgen voor natuurlijk daglicht. De meubelen van KARWEI kleden de ruimte helemaal aan. De 3-zitsbank en de fauteuil hebben geven de ruimte nog meer uitstraling door de fluwele stof. Ook de andere KARWEI meubelen in de ruimte, zoals het walnoten dressoir en de bijzettafel versterken dit. Er zijn drie dressoirs naast elkaar geplaatst om de lengte van de ruimte te benadrukken en daarnaast levert dit een hoop extra kastruimte op. In de Shop the Look vind je alle meubelen.  

momcave eigen huis en tuin
natuur fineer wand, nepraam
werkplek, momcave
werkplek inspiratie
leistenenwand
woonkamer eigen huis en tuin
werkkamer momcave
luxe werkplek

Hoe creëer ik dit interieur zelf? 

  • Meer inspiratie doe je op in het moodboard bij deze woonkamer.
  • Wil je de gebruikte producten shoppen? Check dan de Shop The Look van deze week. 
  • Maak ook een zonnewand voor in jouw eigen huis.
  • Ga zelf aan de slag voor zo'n luxe bureauwand.
  • Creëer je eigen daglicht met een nepraam.

Bekijk de klusvideo's

Meer weten over de  klussen die je in deze aflevering tegenkwam? Bekijk de klusvideo's en volg de stappen!

Natuursteen fineer

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR 
KARWEI
Bosch
Citroën Nederland

MET DANK AAN 
Bison

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.