De mooiste strandtenten om de laatste zomerdagen nog even van te genieten

Helaas is de zomer alweer bijna voorbij. Wil je er toch nog volop van kunnen genieten? Ga dan naar een van deze prachtig mooie strandtenten. Oja, en regent het? Des te beter eigenlijk. Deze strandtenten zijn zó waanzinnig mooi ingericht dat je hoe dan ook binnen wil zitten.

De meeste strandtenten sluiten de deuren aan het eind van de zomer, dus wacht niet al te lang! Hurry, hurry!

Foto's: Lotte Wullems en Marjolein Sintenie 

 

Hippie Fish - Zandvoort
Het motto van Hippie Fish is ‘Slow down and stay a while’. En dat is ook precies wat er gebeurt als je hier bent. De relaxte sfeer doet je lekker ontspannen en het prachtige interieur zorgt er voor dat je hier eigenlijk gewoon zou willen wonen.

 

Oh en zie je een mooie stoel of een leuk bijzettafeltje die je zelf ook wel zou willen hebben? Alle meubelen zijn te koop!

Foto's: WitwonenUbuntu - Zandvoort

Ubuntu is van dezelfde eigenaren als Hippie Fish, en dat is ook wel te zien aan de sfeer en inrichting. Die is hier namelijk minstens zo prachtig als bij Hippie Fish. Denk aan veel (heel veel!) planten, houten accenten en andere natuurlijke materialen. Oja en planten.

 

Oh en de koffie? Die is hier heeeeerlijk!

 

Foto: Dani - Dochter van de Chef

 

Tulum Tulum - Noordwijk aan zee
Op vakantie naar Mexico in eigen land! Dat idee krijg je bij het gloedjenieuwe Tulum Tulum in Noordwijk aan zee. En dat bevalt ons goed!

Foto: Witsand

 

Witsand - Noordwijk
Geen plek bij Tulum Tulum? Loop dan even door naar de buren van Witsand. Deze strandtent is namelijk van dezelfde eigenaren als Tulum Tulum en minstens zo fijn!

 

Headerfoto: Haarlem City Blog
Tekst: Marjolein Sintenie

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.