Dit is waarom je altijd een elastiekje om je potje nagellak moet doen

Het is een bekend probleem: je hebt een nieuw potje nagellak gekocht, maar na een aantal keer gebruiken krijg je hem met geen mogelijkheid meer open. Je hebt alles al geprobeerd, maar niks werkt en je nagellak lijkt verloren. Gelukkig hebben wij dé oplossing.

Het is natuurlijk hartstikke zonde om je mooie nagellak weg te gooien vanwege dit probleem. Met dit trucje hoeft dit niet en krijg je de nagellak met gemak weer open.

Muurvast

Het dopje van je nagellak gaat op den duur vastzitten om verschillende redenen. Ten eerste droogt de nagellak die zich ophoopt bij de opening van het potje op. Hierdoor droogt de dop vast aan het potje. Daarnaast draait men het potje vaak erg strak dicht om uitdroging juist te voorkomen. Dat in combinatie met een glad dopje, zorgt ervoor dat jij je potje nagellak onmogelijk open krijgt.

De oplossing

Dé tip om je nagellakpotje toch open te krijgen is heel simpel. Je wikkelt gewoon een rubberen elastiekje om de dop heen en draait hem open. Door het rubber krijg je veel meer grip op het dopje en glijdt hij niet telkens uit je handen. Hierdoor kun je het potje gemakkelijk openkrijgen.

Nog meer elastiekjes in huis? Hier leer je hoe je je armband kunt sluiten met dit handige hulpje. 

Fotocredits
Headerfoto: Element5 Digital - Unsplash 

Tekst
Julia van Rijn

Bron: Dingen voor Vrouwen

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.