Slaapkamer

Ontwerp je eigen rolgordijn

Wil je je ramen bekleden met een mooi én persoonlijk rolgordijn? Het kan! Een lichtdoorlatend rolgordijn met je favoriete vakantiefoto, een inspirerende quote, of liever een verduisterend rolgordijn met een hip patroon? Alles is mogelijk.

Er zijn allerlei manieren om het lichtinval in je kamer tegen te gaan. Zo kan je er voor kiezen gordijnen te nemen, een rolluik te plaatsen of je koopt een rolgordijn. Bij Praxis kan je nu zelf een rolgordijn ontwerpen. Er is keuze uit zes thema’s met tientallen designs, daarnaast kan je ook helemaal je eigen rolgordijn ontwerpen.  

Persoonlijk

Om de kamer van je dochter of zoon een persoonlijk tintje te geven is het natuurlijk ontzettend leuk om een stoere foto van je kind op het rolgordijn af te laten drukken. Ook is het mogelijk om zelf inspirerende teksten te bedenken en vorm te geven. Dit geeft meer sfeer dan een saai rolgordijntje in een normale kleur.

Meerdere designs

Heb je geen leuke foto’s in huis? Dan heb je de keuze uit een van de vele standaards designs. Zo kan je plaatjes van steden, leuke teksten en natuurfoto’s op je rolgordijn laten drukken. Er is dus altijd wel een gordijn naar jouw smaak. Bij het bestellen kun je meteen aangeven welke afmetingen je gordijn moet hebben. Daarnaast heb je de keuze tussen een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn. Geen excuus meer om je oude gordijntje te laten hangen! 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.