Poly Max® High Tack Express

Ben je aan het verhuizen, ben je bezig met klussen of moet je even snel wat ophangen? Wil je wel dat het jarenlang goed vast blijft zitten? Dan is Poly Max® wat je zoekt! Poly Max® lijmt, monteert en wordt gebruikt om af te dichten.

Poly Max® High Tack Express is een handige montagelijm en afdichtingskit die te gebruiken is voor vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden. De lijm is geschrikt voor glas, steen, kunststoffen, hout en tegels! Maar wat zo bijzonder is aan Poly Max® is dat deze niet alleen gebruikt kan worden om te lijmen, maar ook om dingen af te dichten. Denk bijvoorbeeld aan kieren in kozijnen, daken, dakgoten en muren. Daarnaast heeft de variant Poly Max® High Tack die Thomas heeft gebruikt in de uitzending een zeer hoge aanvangshechting en snelle eindsterkopbouw. Dat is ideaal voor materialen die je verticaal wilt lijmen, bijvoorbeeld tegen een muur, of wanneer je boven je hoofd werkt. De Poly Max® van Bison is een universeel product dat bijna onmisbaar is bij het klussen!

Hoe gebruik je Poly Max®?

Omdat je verschillende soorten spuitmaten hebt, moet je altijd eerst kijken hoeveel je van de spuitmond af moet halen om zo de gewenste dikte en breedte te krijgen. Als je wilt lijmen en monteren, breng je de kit aan in strepen of dotten. Wat belangrijk is, is dat je het altijd op de hoekpunten én langs de randen van het materiaal aanbrengt. Doe dit alles binnen 10 minuten. Zijn het hele zware materialen, dan wordt aangeraden om die de eerste 4 uur eerst even vast te klemmen. Bij afdichten breng je de kit gelijkmatig tot op de bodem van de voeg aan en strijk je het binnen 10 minuten glad met een vochtig plamuurmes, kitstrijker of vinger.

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.