3 manieren om verschillende salontafels met elkaar te combineren

Wil je jouw zithoek een speelse uitstraling geven? Ga dan niet voor één massieve salontafel, maar combineer verschillende exemplaren met elkaar. Wij laten je zien hoe.

1. Uitschuifbare set

Vind je het toch te spannend om verschillende soorten bijzettafels met elkaar te combineren? Kies dan de veilige en praktische variant: ga voor een uitschuifbare set. Deze twee glazen tafeltjes passen perfect bij elkaar en door ze in of uit elkaar te schuiven, creëer je makkelijk ruimte.

2. Speel met hoogtes

Door te kiezen voor bijzettafels die verschillen in hoogte en formaat, maar voor de rest hetzelfde zijn, creëer je eenheid zonder het speelse karakter te verliezen.

3. Mix & match

Je hoeft natuurlijk niet per se voor een set te kiezen. Als je van een speelse look houdt, is het juist leuk om te mixen en matchen. Combineer dat houten krukje met een straks zwart bijzettafeltje en voeg een bohemian elementje toe door een leren poef. Leef je uit! Zorg alleen dat je kiest voor verschillende hoogtes. Zo kun je alles mooi bij elkaar schuiven en wordt het geheel een stuk dynamischer.

Fotocredits
Headerfoto: The Brunette
Foto 1: The Brunette
Foto 2: Rebecca Frediksson
Foto 3: Binti Home

Tekst
Lotte Wullems

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.