Woonkamer

Snel en efficiënt behangen

De wanden van onze woonkamer zijn retestrak, maar nog wel een tikkeltje saai. Thomas en Froukje maken van één muur een echte eyecatcher door deze te behangen met een ruitenpatroon. En door het te behangen met Bison Wand&Klaar® behanglijm is deze klus zo gepiept!

Thomas en Froukje willen het behang aanbrengen op een nieuwe gestuukte muur. Stucwerk dat nog niet geverfd is, moet je eerst voorstrijken, anders is je lijm al droog voordat je met behang aan de gang kunt.  Hiervoor kun je gewone voorstrijk gebruiken, maar de kant-en-klare behanglijm  kun je ook gewoon met water verdunnen om het als voorstijkmiddel te gebruiken. Scheelt weer!

Zodra de voorstrijk droog is kan er behangen worden. Dankzij de kant-en-klare formule van de behanglijm kunnen Thomas en Froukje direct aan de slag. Geen wachttijd, geen klonten en geen geknoei! Omdat ze gekozen hebben voor vliesbehang, hoeven ze niet de banen in te smeren, maar juist de muur. Met een vachtroller brengt Thomas de lijm direct uit de emmer gelijkmatig op de ondergrond aan, iets breder dan één baanbreedte van het behang. De kant-en-klare behanglijm strijkt erg gemakkelijk uit en het zit in een superhandige rechthoekige emmer waar precies een lijmroller in past. En mocht je nou nog niet direct tevreden zijn over een vers geplakte behangbaan, geen zorgen: binnen 10-20 minuten is het behang nog te corrigeren!

Zelfs als je nog nooit behangen hebt, krijg je met deze behanglijm een mooi eindresultaat. Bison Wand&Klaar® behanglijm is er voor elk type behang en is verkrijgbaar in emmers van 2,5 kg, 5 kg en 10 kg. Kijk voor meer informatie op www.iedereenkanbehangen.nl

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.