Met dit snelle trucje maak je je blikje frisdrank of bier in slechts 2 minuten ijskoud

Hoe je een blikje bier of frisdrank in no-time ijs- en ijskoud maakt? Een half uurtje in de vriezer leggen misschien? Nee, hoor, dat kan véél sneller. Binnen twee minuten om precies te zijn. En wel zo:

Feit: bier en frisdrank hoor je gewoon lekker koud te drinken. Wie het hier niet mee eens is: klik maar even door. Nu kan het natuurlijk gebeuren dat je blikjes hebt gekocht en ze meteen ijskoud zou willen hebben. Dan wil je echt niet een half uur wachten tot de koelkast of vriezer ze eindelijk een beetje koud heeft gemaakt. Nee, we willen het NU en IJS- en IJSKOUD! Gelukkig bestaat daar een hele simpele en vooral snelle truc voor. Binnen 2 minuten is je blik hartstikke koud!

Zo krijg je je blikje binnen 2 minuten ijskoud

De onderstaande video laat zien hoe je je blikje frisdrank of bier in slechts 2 minuten van kamertemperatuur tot 5°C verkoelt. En het enige wat je hiervoor nodig hebt is een kom met water, wat ijsblokjes en zout.

Het enige wat je dus hoeft te doen is een handje ijsblokjes in een kom met water doen, er een paar lepels zout bij te gooien en even goed te roeren. Leg je blikje(s) in de kom en wacht twee minuten. Wedden dat ze daarna ijskoud zijn?!

Er zijn nog meer dingen die koud horen te zijn

Zoals je slaapkamer! Waarom? Dat lees je hier.

Fotocredits
Headerfoto: Camylla Battani - Unsplash

Tekst
Marjolein Sintenie

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.