Tuin make-overs

De laatste van het seizoen! De strandtuin

Ruben en Lisanne gaan het liefst elke dag even uitwaaien op het strand en dat is precies de reden waarom hun achtertuin in dit thema gegoten mocht worden. In hun tuin in Oegstgeest staan een aantal schitterende bomen en een groene haag en die vormen samen de basis voor deze waanzinnige tuin waar de hele badplaats jaloers op kan zijn.

Het stel werd spontaan verliefd op hun jaren ’20 huis. Het mocht qua inrichting nog wel even naar het NU worden getrokken en na een paar maanden keihard klussen, konden ze hun nieuwe onderkomen betrekken. De tuin zou later komen, maar miste de sfeer waar ze zo van houden en ideeën om tot een passend ontwerp te komen, hadden ze niet.

Groen, strak en beachy

Tom plaatste een grote muur van douglas hout die hij antraciet heeft gebeitst. Hiermee zorgt hij voor een scheiding in de tuin en achter de wand staat de oude, maar nog goed onderhouden schuur en is er plek voor afvalbakken die dan netjes uit het zicht staan. In het overige deel van de tuin loopt een prachtig lang pad van oude wagondelen, een organische cortenstalen border met siergrassen en dennen, schelpen en maar liefst drie zitplekken: een hoek loungebank vlakbij het huis, een bank om de appelboom en een lange tafel met eetstoelen. Zo kan er ieder moment van de dag worden genoten van deze schitterende strandtuin.  

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena
Bison
MBI de Steenmeesters
Cetabever
Proven Winners
Weber-Stephen Holland B.V.        

MET DANK AAN
Bosch
Blumeta
Citroën Nederland
Engelbert Strauss B.V.
Capi Europe B.V.
Hout met Historie B.V.
WTC Kastanjehout
Alpha Communications
CanDo
Compleet Groen
In-lite Design
Nofruit

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.