Trendhopper let our home smile!

Onze woonkamer begon als een gedateerde ruimte, maar nu Thomas er flink heeft huis gehouden is de voormalige woonruimte amper te herkennen. We zijn nu aangekomen bij de laatste stap: de inrichting! Stylist Yvet van Riek en Evelyn maken de woonkamer met de minuut comfortabeler…

De woonkamer krijgt de sfeer van een moderne boerderij en dat is deels gecreëerd door een plafond met rachelwerk en een prominente haard. De meubels moeten het heel erg van nu maken. De basis wordt tijdloos en moet minstens tien jaar mee kunnen gaan. Aan de hand van Yvets ontwerp heeft Evelyn bij Trendhopper een aantal betaalbare meubels en accessoires uitgezocht die de woonkamer de juiste uitstraling moeten geven. Hieronder lees je welke meubels een plekje hebben gekregen in onze woonkamer.

Hoekbank en fauteuil Barletta
Met de bank Barletta creëren Yvet en Evelyn een knusse en gezellige zithoek. Mocht je de bank in een andere kleur mooier vinden, zoals beige of donkergrijs, dan is dat ook mogelijk. Hij is er namelijk in 100 stoffen en kleuren. Je kunt ook kiezen voor een andere textuur als bijvoorbeeld fluweel of linnenlook. Op die manier kun je de bank geheel afstemmen op je wensen en interieur.  Ook leuk: de bank is in allerlei opstellingen te zetten. Evelyn en Yvet hebben gekozen voor een hoekbank en een losse fauteuil, maar hij is ook in een 2-zitsbank en 3-zitsbank te verkrijgen.

Fauteuil Sira
Naast de openhaard moet je natuurlijk ook lekker kunnen zitten. Want hoe fijn is het om heerlijk onderuit gezakt te ontspannen met naast je een gezellig knapperend haardvuur? Evelyn heeft gekozen voor de fauteuil Sira. Deze fauteuil heeft een stijlvolle look en biedt heerlijk zitcomfort. De fauteuil heeft een moderne uitstraling door de matte poten en de zitting is in veel diverse stoffen en kleuren verkrijgbaar.

Karpet Merade 31
Een vloerkleed mag niet ontbreken in de woonkamer. Het maakt de woonkamer af en brengt net dat extra beetje sfeer. Evelyn heeft gekozen voor het turquoise kleed Merade van Trendhopper. Dit kleed is uniek door zijn authentieke look. Door de opvallende kleur is het kleed goed te combineren met diverse meubelen in ieder interieur.

Meer inspiratie opdoen? Bij Trendhopper vind je alles om jouw woonkamer of andere ruimte in huis in te richten. Trendhopper Let your home smile!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.