Met deze simpele truc heb je al je kleding in no time ingepakt en verhuisd

Ben je gewend tijdens een verhuizing al je kleding stuk voor stuk netjes op te vouwen of prop je alles in één doos? Ho, stop! Er bestaat een veel simpelere manier om dit te doen. Met deze truc heb je alles in no time ingepakt en veel fijner nog: net zo snel én netjes uitgepakt.

Het is echt zonde van je tijd als je al je kleding stuk voor stuk van de hangertjes haalt, opvouwt, in een doos stopt en na de verhuizing weer opnieuw moet opvouwen of aan hangertjes moet hangen. Dat kan echt veel sneller met de volgende truc. Het enige wat je nodig hebt is een aantal vuilniszakken.

Zo ga je te werk
Neem een vuilniszak met treksluiting en hang een stuk of tien kledinghangers (met kledingstukken uiteraard) in de vuilniszakken op zo’n manier dat de haakjes van de kledinghangers er nog net boven uitsteken. Vervolgens sluit je de vuilniszak door de treksluiting aan te trekken en knoop je de trekbanden vast aan de hangers. Op deze manier kun je heel gemakkelijk al je kleding in één keer in een aantal zakken bij elkaar bewaren en verhuizen zonder dat het vies wordt.

Ook tijdens het uitpakken scheelt dit enorm veel tijd. Je hoeft alleen maar de vuilniszak er af te halen en je hangt alles in één keer weer op. 

Kun je je er geen beeld bij vormen? Bekijk dit voorbeeld dan even.

Bron: Eigen Huis & Tuin
Headerfoto: Modern Essentials - Unsplash
Tekst: Marjolein Sintenie

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.