Tuin make-overs

De oplevering van de tuin aan het water in Volendam

De tuin van Ivar en Margret is onherkenbaar na het harde werk van Tom. De nieuwe tuin voldoet aan al hun wensen. Ze kunnen hun zoon James straks met een gerust hart laten spelen, terwijl zij genieten van hun tuin.

Het Volendamse stel kon hun geluk niet op;  hun eerste koophuis volledig verbouwd naar hun smaak en de komst van hun eerste kind. De achtertuin was nog een doorn in het oog van het stel. Deze was verwaarloosd en niet veilig als hun zoon straks in de tuin speelt. Ook wilde meer privacy om zo ongestoord hun eigen ding te kunnen doen. 

Uit-(het)-zicht 

In het ontwerp is rekening gehouden met alle wensen. Op het grasveld in de tuin kan hun zoontje spelen en de waterkant is veilig afgeschermd door de hoger liggende border en de lamellenwand. De palen zijn niet aaneengesloten, zodat ze wel meer privacy bieden en tegelijkertijd het uitzicht behouden blijft. De lamellenwand is met de opslag verbonden door middel van de pergola. Achter het tuinhuisje is een lagere plek aan het water gemaakt. Hier kunnen zij met vrienden en familie loungen tijdens de mooie zomerdagen. Vakantiegevoel in hun eigen tuin! Ben je benieuwd naar alle de loungeset en het zonnedoek boven de vlonder? Bekijk dan onze Shop the Look

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.