Gesponsord

Van minibadkamer naar luxe wellness

De badkamer van Bas, Nicole en hun drie dochters was mini. Er was één wasbakje en vrijwel geen opbergruimte. Aan Thomas en KARWEI de taak om de ruimte te veranderen in een luxe wellness met genoeg ruimte voor het hele gezin. En dat is ze gelukt.

Warme en luxe uitstraling

Het luxe wellness-gevoel is gecreëerd door donkere kleuren te combineren met natuurlijke materialen. Zo worden er tegels gebruikt met een ‘steen-look’. Door het gewelfde oppervlak van de tegels worden ze niet glad wanneer er water op komt. De ruimte krijgt een extra chique gevoel door de zwarte accessoires: zowel de regendouche als de kranen en wastafels zijn in matzwart uitgevoerd. Staat superstijlvol en is helemaal van nu.

Extra vierkante meters

Om de badkamer letterlijk groter te maken, offerde één van de dochters een deel van haar slaapkamer op. Dit leverde extra vierkante meters op, maar ook een extra raam. En een raam betekent licht én ruimte. Laat dat nou precies zijn wat het gezin wilde…  

Genoeg opbergruimte

Voldoende opbergruimte voor handdoeken, make up en andere lossen spullen was ook een belangrijke wens van het gezin. En ook hier zien we de natuurlijke materialen terug. Thomas ging samen met KARWEI aan de slag met een handdoekenrek van wandplanken met schorsafwerking en messing plankdragers

Luxe thuis-wellness

Het eindresultaat is een ruime badkamer met donkere kleuren, natuurlijke materialen en voldoende opbergruimte. En met dat gewenste luxe wellness-gevoel zit het helemaal goed. Zo’n badkamer wil toch iedereen? Hier zie je waar je de gebruikte producten kunt kopen.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI 
Alabastine 
LG Electronics

MET DANK AAN
Bosch
Citroën Nederland
Tegeldepot 
Fetim 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.