Van parkeerplaats naar mediterrane tuin

In Spijkenisse gaat Tom aan de slag voor Pepijn en Merle, die graag hun tuin zouden zien als verlenging van de woonkamer. Door te kiezen voor verschillende planten en felle kleuren geeft hij de tuin een mediterrane look.

Bestrating

Door het verplaatsen van de parkeerplaats heeft Tom genoeg ruimte om aan de slag te gaan met verschillende soorten bestrating. Zo kiest hij ervoor om de grond onder de pergola als een vloerkleed te bestraten en daarmee een exclusieve look te creëren.

Mediterrane planten

Qua beplanting kiest Tom voor mediterrane, groene planten, zoals bamboe. De bamboe wordt op een verhoogde borders geplaatst om de tuin diepte te geven. De oude schutting wordt bedekt met boomschors, om de tuin natuurlijker te laten ogen. Het plaatsen van bamboe en het bedekken van de schutting zorgt ervoor dat Pepijn en Merle net wat meer privacy hebben in hun nieuwe tuin.

Relaxen en dineren

Er zijn maar liefst twee zitplekken gerealiseerd in de tuin. Namelijk een zithoek achterin de tuin, met een loungebank en vuurschaal om lekker te relaxen. En een plek om gezellig te kunnen dineren, samen of met vrienden.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena
Bosch

MET DANK AAN
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
Kwekerij Ebben
MBI De Steenmeesters
Compleet Groen
Douglas-hout.nl 
Hartman
In-lite Design
Kwekerij René Boers

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.