Woonkamer

Vast in een handomdraai

Thomas moet snel werken deze week bij de maak-over in Tilburg en hij heeft dan ook geen tijd te verliezen. Daarom gebruikt hij voor het bevestigen van de lambrisering een universele, hoogwaardige montagelijm. Dat is een afdichtingskit die supersnel zijn maximale sterkte bereikt. Precies wat je op zo’n moment nodig hebt!

Natuurlijk, je kunt tijdens het klussen met schroeven en spijkers in de weer gaan. Maar er zijn van die klusjes, waarbij het veel mooier zou zijn als je de bevestigingsmiddelen niet in het zicht hebt zitten. Een goed voorbeeld daarvan is de lambrisering waar we in de woonkamer van Melanie mee aan de slag zijn. Met kit, of beter gezegd, een goede montagelijm, bereik je hetzelfde doel, maar dan zonder dat je het ziet!

Lijmen zonder zorgen

Thomas gebruikt daarom Bison Poly Max Express®. Met deze lijm kun je bijna alle materialen lijmen, monteren én afdichten. Het maakt daarbij niet uit waar de ondergrond van gemaakt is. Of die nu glad, poreus of vast is: in een handomdraai heb je het gefikst! Deze kit is blijvend elastisch, overschilderbaar en je kunt ‘m zowel binnen als buiten gebruiken.

Ready-to-use

Handig is ook, dat de Poly Max Express® ready-to-use is. Gebruik van primer is dus overbodig en hij hecht ook op licht vochtige ondergronden. Thomas brengt de lijm aan met strepen, maar je kunt ook met lijmstippen (dotten) werken. Je plaatst dan om de 10 tot 40 centimeter een dot, waarbij je de hoekpunten nooit mag vergeten!

Voor iedere klus is er wel een montagelijm beschikbaar. Welke het beste bij jouw klus past? Kijk dan op deze website!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.