Gesponsord

Win de GARDENA robotmaaier!

In de afgelopen uitzending waren we op bezoek bij Remy Bonjasky. We maakten zijn dochter erg blij met een speelhuisje, maar Remy nog veel blijer met de robotmaaier van GARDENA. Lees snel verder hoe jij deze kunt winnen!

Een robotmaaier is ideaal voor in de tuin, als je een gazon hebt. Het liefst geniet je natuurlijk van je vrije tijd in de tuin, maar de planten, bloemen en het gazon vragen ook tijd.  Nu kun je van relaxen in de tuin, terwijl het gras voor je gemaaid wordt. Een robotmaaier van GARDENA neemt hiermee een hoop tijd uit handen. Jij kunt lekker van het weer genieten, terwijl de robotmaaier het werk doet. Natuurlijk precies afgestemd op jouw wensen

GARDENA SILENO city

De GARDENA SILENO city is perfect voor kleine stadstuinen. Met zijn SensorCut systeem maait de GARDENA SILENO city het gras precies zoals jij wil. De SILENO city is geschikt voor kleinere gazons tot 250 vierkante meter. Hij maait op hellingen tot 25% en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. Door het zwenkbare achterwiel is de robotmaaier heel wendbaar. De nieuwe SILENO city werkt door weer en wind én is zo stil dat je 'm bijna niet hoort. Als het werk er op zit dan gaat hij vanzelf weer terug naar het laadstation. 

robotmaaier; water; gras maaien
robotmaaier regen

Win de robotmaaier ter waarde van €899,99!

Wil jij de GARDENA SILENO city winnen? Doe dan mee aan de winactie. Laat ons weten waarom jij je tuin zou willen laten maaien door deze robotmaaier. Meedoen kan via de onderstaande link:

Laat ons weten waarom jij je tuin wil laten maaien door deze robotmaaier en win!

 

 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.