Winnaar zonnescherm verrast door Miranda

Een aantal weken geleden plaatsten we een oproep op onze Facebookpagina. Wie zou jij níet in het zonnetje willen zetten? Honderden reacties hebben we daarop ontvangen van kijkers die wel iemand wisten om een prachtig nieuw zonnescherm cadeau te geven. Uiteindelijk was Linda Schouten de gelukkige winnares.

Niemand minder dan onze eigen Miranda plaatst bij haar een kant-en-klare Intensions Awning terraszonwering van Praxis in de populaire gestreepte kleurstelling antraciet-wit.

Ready wanneer je ‘m nodig hebt

Je kunt er geen pijl op trekken. De ene dag komt de regen met bakken uit de lucht, de andere dag is ’t heerlijk genieten in de tuin of op het balkon. Typisch Nederland; komt de zon dan tevoorschijn, is het vaak meteen weer veel te warm om in de volle zon te zitten. Om het ook binnenshuis enigszins aangenaam te houden, is een goede zonnewering onmisbaar. Een luxe waarmee we graag één van onze kijkers verrassen!

Zonwering verhoogt het wooncomfort. Of het nu gaat om je raampartij op het zuiden of een aangenaam plekje op je terras. Het zonnedoek biedt bescherming tegen directe zonneschijn en hitte, voorkomt verkleuring van je meubilair, vloerbedekking en gordijnen. Wat te denken van een heerlijk koel huis als het buiten 30 graden is!

Kwaliteit voor lange zomeravonden

Deze zonwering is verkrijgbaar in twee veel voorkomende breedtematen van zo’n drie meter of vier meter. Het zonnescherm heeft een polyesterdoek met PU-coating. Het doek is UV-bestendig en daarnaast water- en vuilafstotend. Het frame is gemaakt van wit aluminium. Hij is eenvoudig aan de muur te installeren.

Montagetips

  • Boor de gaten voor het zonnescherm altijd in de volle steen en niet in de voegen!
  • Boor de bovenste gaten in de muur iets schuin naar beneden en de onderste gaten een klein beetje schuin omhoog. Zo hebben de schroeven optimale grip in de steen.
  • Na montage van het scherm kun je de voorkant afstellen. De juiste hoogte bepaal je door het langste gezinslid met een vuist boven zijn hoofd onder de voorlijst te zetten. Dan heb je de goede hoogte!
  • Wil je het zonnescherm monteren op een smalle rij stenen, bijvoorbeeld net onder een dakgoot, kies dan altijd voor verlengde kapsteunen. Daarmee geef je het scherm meer steun en voorkom je dat de stenen bij veel wind uitbreken.
Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.