Zo style je het plankje op je bad

Een plankje is de ultieme toevoeging aan je bad. Het staat niet alleen mooi, het is ook nog eens superhandig om je drankje, boek of laptop op te zetten.

Veel mensen hebben een bad terwijl ze er nauwelijks gebruik van maken. Zonde! Want het is zo heerlijk! ‘Maarja… dan zit je er eindelijk in en dan verveel ik me al na 5 minuten’, horen we mensen vaak zeggen. Gelukkig is daar iets op gevonden. Want leg je een mooie plank overdwars op je bad, dan heb je een heerlijk tafeltje waar je van alles op kwijt kunt. Je drankje, je boek, en… als je durft kun je er zelfs je laptop op kwijt om lekker een film te kijken in bad!

bad plank

Foto: Urban Outfitters

Drankje erbij
Uiteraard is de plank niet alleen handig om je boek of laptop op te zetten, ook kun je er heel goed je drankje op kwijt (of dat nu een wijntje of een kopje thee is). Sommige plankjes hebben zelfs een speciaal houdertje voor een wijnglas.

plank bad

Foto: The Whimsical Wife

Kleurrijk
Voeg je graag wat kleur toe aan je badkamer, geef je plankje dan een likje verf en zet er een mooi bosje bloemen of een plantje op.

Handvatten
Extra handig: voeg twee handvatten toe om het plankje zonder geklungel op de rand te plaatsen en weer net zo makkelijk op te tillen.

bad plank

Foto: Room for Tuesday

Classy
Ga je liever voor classy, kies dan voor een plank zoals hierboven, met zwarte en gouden details. Voeg er nog een kaarsje aan toe en je wordt al helemaal zen door er alleen al naar te kijken…

Headerfoto: Room for Tuesday
Tekst: Marjolein Sintenie

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.