Tuin make-overs

De Zuidelijke Zomertuin vol bloemen

In het Gooische Blaricum is Tom vorige week begonnen met de Zuidelijke Zomertuin voor Floortje en Marloes. De dames hadden nogal uiteenlopende ideeën over hoe de tuin eruit moest komen te zien. Tom heeft zijn best gedaan om aan alle wensen te voldoen.

De nieuwbouwtuin van Floortje en Marloes was één grote zandvlakte.  Het probleem? De één wil een hippe tuin met een loungeplek en robuuste materialen. De ander wil graag een schattige, romantische tuin die past bij het huis met landelijke en klassieke elementen. 

Romante robuuste tuin 

In het ontwerp heeft Tom de twee stijlen weten te combineren. Zo heeft Tom een schutting geplaatst van robuuste houten palen, een vlonder en een pergola. De olijfbomen geven de tuin juist een romantische sfeer.  Ook maakte Tom van pallets een schommel, waar Marloes en Floortje gezellig samen kunnen zitten.  Om de tuin een speels effect te geven, zijn de tegels van het terras op verschillende plekken geplaatst. De gaten zijn opgevuld met padvast; een ongebonden steenmengels voor wegen en paden.

Kleurrijk

De tuin krijgt kleur door de verschillende planten en bloemen die Tom overal in de tuin heeft neergezet. Zo kunnen Marloes en Floortje genieten van de lange zomeravonden in een prachtige, kleurrijke tuin.  De buitenkeuken en sfeerverlichting maken de tuin helemaal af! Benieuwd naar de producten die zijn gebruikt voor de buitenkeuken, de schutting of de vlonder? Kijk dan in de Shop The Look.

 

Mede mogelijk gemaakt door

Gardena
Citroën Nederland
Alpha Communications
CetaBever
MBI De Steenmeesters

Met dank aan

Bosch
Engelbert Strauss B.V.
Hardeman Zand- en grindhandel B.V.
in-lite design
Keuken voor Buiten
WTC Kastanjehout

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.