Huis
Tuin
Video

Shop the look: metamorfose aflevering 2

Wil je ook graag het elegante strandgevoel in huis halen dat Jan des Bouvrie zo mooi heeft neergezet in het strandhuis van Channah en Daan? Bekijk dan hier op je gemak het eindresultaat van de metamorfose nog een keer, laat je inspireren én ontdek waar je de producten kunt kopen.

Een witte muur kun je natuurlijk opleuken met een kleurtje, maar als je écht een statement wil maken, dan is een uitvergrote foto zoals hierboven een leuk idee. De kaketoe-print van Prestige Plaatprinten geeft het strandhuisje een botanisch tintje. En aangezien de rest van het interieur rustig is, mag je best groots uitpakken met één muur.

 

Aan het kleintje dat op komst is, is natuurlijk ook gedacht. In een kleine ruimte is een hangwieg, zoals deze van CozyKidz, ideaal. Daarnaast laat een wit vloerkleed, zoals dit exemplaar van Wants&Needs, het strandhuisje ook groter lijken. Het past mooi bij de vloer, terwijl het letterlijk en figuurlijk een beetje warmte toevoegt.

 

Als je klein woont, moet je zo praktisch mogelijk met de ruimte omgaan. Daarom zijn multifunctionele meubels erg handig. Zo kun je de langwerpige bar, die meubelmaker Jacco Bakker heeft ontworpen en gemaakt, naar het midden van de kamer schuiven. Et voilà: je hebt een eettafel waar je meerdere gasten aan kunt ontvangen.

 

De barstoelen, die perfect aansluiten bij de stijl van Jan des Bouvrie, zijn van Rofra. De houten jaloezieën van A House of Happiness zijn een mooie mix van een natuurlijke en een moderne stijl. 

Vanuit hun terras hebben Channah en Daan een prachtig uitzicht op zee. Maar hoe fijn de zon ook kan zijn; soms snak je naar de schaduw. Dankzij de luifel van Nesling kun je binnen no-time een beschut plekje creëren buiten.

De glazen panelen zijn van DEZA Kozijnen.

 

 

 

ID: 2656

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven