Huis
Tuin
Video

Shop the look: metamorfose aflevering 3

Hij houdt van kleur, zij vindt grijs al heftig genoeg. Toch heeft Remy Meijers een mooie balans weten te vinden tussen de twee tegenpolen Annelous en Sander. Genoten van de metamorfose? Bekijk dan hier op je gemak het eindresultaat nog een keer, laat je inspireren én ontdek waar je de producten kunt kopen.

Geef je eethoek een speelse look door te kiezen voor verschillende stoelen rondom de tafel. Is een mengelmoesje van exemplaren jou iets te heftig? Varieer dan enkel in kleur en niet in model. Aardse tinten ogen het rustigste. Zo vormt het alsnog een eenheid, maar behoud je dat spannende randje.

Zowel de eettafel als de leren eetkamerstoelen zijn van Rofra. De eiken vloer is van Douwes Dekker en het bijzondere behang koop je bij Daisy James. Verliefd op de zwarte lantaarns? Deze set vind je bij Wants&Needs.

Wil je graag een speelhoekje voor de kinderen in je woonkamer, maar ben je bang dat het al snel rommelig gaat ogen? Dan is een op maat gemaakte wandkast, zoals deze van Jacco Bakker, ideaal. Als je de deuren openschuift, dan is de onderste wandplank is perfect als bureau voor de kleintjes. Is de speeltijd voorbij? Schuif dan de deuren weer dicht. 

De staande lamp is van het merk Grok, o.a. verkrijgbaar bij Lichtwerkt! & Lightsale.

Maak van je deur een eyecather door te kiezen voor een contrasterende kleur. Dit stoere en stijlvolle exemplaar koop je bij Skantrae.

 

De vouw- en overgordijnen zijn van A House of Happiness.

ID: 2666

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven