Huis
Tuin
Video

Shop the look: metamorfose aflevering 5

Christian en Wilma zijn al acht jaar hotel de botel op elkaar én hun huis. Over het interieur zijn ze echt iéts minder enthousiast. Topontwerper Osiris Hertman kreeg carte blanche van het stel en toverde het ratjetoe aan meubels en accessoires om tot een stijlvol geheel. Bekijk hier op je gemak het eindresultaat nog een keer, laat je inspireren én ontdek waar je de producten kunt kopen.

Voor een sprankje glamour in huis is een fluwelen bank, zoals deze van Rofra, een topstuk. Zeker in combinatie met koperen accenten, zoals in de lamp van ILuce, zorgt dit voor een luxueuze uitstraling. Als tegenhanger voeg je met speelse elementen wat spanning toe aan je interieur. Een mooi voorbeeld is de bijzondere bijzettafel met deuken aan de zijkant. Deze eyecather is hier verkrijgbaar

 

Het vloerkleed is van Carpetlinq. Het behang, met een soort betonlook, is te koop bij Daisy James.

Een grote plant vraagt om een grote pot. Dit exemplaar van kunststof koop je bij Elho.

Met jaloezieën kun je het licht gemakkelijk reguleren. Deze stijlvolle, zwarte varianten zijn van A House of Happiness. Het kleurrijke behang - dat is geweven - is van Dutch Walltextile Company. Om deze muur net wat meer diepte en drama te geven, is tegen het plafond een kroonlijst geplaats. Deze is van Orac Decor.

Deze kast is, met plaatmateriaal van Decolegno, op maat gemaakt door Jacco Bakker. Het oogt dynamisch doordat de open vakken een klein stukje naar voren zijn geplaatst. Ook de lichten in de kast geven het meubelstuk extra dimensie. 

Een slimme én stijlvolle manier om een radiator weg te werken, is door het plaatsen van een ombouw. De radiatorbekleding die in het huis van Christian en Wilma is gebruikt, komt van Sentimo.

 

De accessoires op de eettafel, zoals de snijplank en de kaarsenhouder, zijn van Wants&Needs. 

Leuk idee: print een van je favoriete foto's uit en lijst deze in. Deze werken van Brenda de Vries komen van Prestige Plaatprinten.

Geef je deur een nieuwe look door de deurklink te vervangen. Deze strakke exemplaren zijn van Skantrae

Wist je dat planten niet alleen een mooi plaatje zijn in je interieur, maar ook goed zijn voor je gezondheid én creativiteit? Deze luchtzuiverende planten zijn van Air So Pure.

ID: 2694

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven