Huis
Tuin
Video

Barbecue met handige snufjes

Tuintips
Om de yogatuin helemaal af te maken, staat er een opvallende barbecue te shinen. Het is eigenlijk geen barbecue meer, maar meer een complete buitenkeuken! Je kan er namelijk van alles mee doen. Wokken bijvoorbeeld.

Deze Genesis II LX van Weber, die we deze week in de yogatuin gebruiken, heeft meerdere branders, waardoor de warmte goed verdeeld wordt over het grillrooster. Ook heeft hij een vetopvangsysteem dat steekvlammen voorkomt en het schoonmaken makkelijker maakt. 

Overal aan gedacht

Maar er zijn meer handige snufjes te vinden in de barbecue. Want hij is dan wel uitgebreid; hij is óók geschikt voor als je 'm op een balkon of in een kleinere tuin wil zetten. Verder zit er verlichting op de handgrepen en de bedieningsknoppen, dus barbecueën kan zelfs in het donker. 

Kookhulpje

Koken wordt een heel ontspannen klusje met deze barbecue. Hij is namelijk te gebruiken met een thermometer van hetzelfde merk. Deze controleert de kerntemperatuur van het eten van het begin tot het einde. De actuele temperatuur kan je volgen via de app op je smartphone. Via je telefoon check je dus of het gerecht de juiste kerntemperatuur al heeft, en niet te rauw of te gaar is. Handig!  

Je eten hoef je trouwens niet per se te grillen. Op deze barbecue kan je nog veel meer doen: bij het grillrooster zijn allerlei accessoires te krijgen, zoals een wok, pizzasteen of poffertjespan. Als dat geen heerlijke zomeravonden worden...

ID: 932

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven