Huis
Tuin
Video

BBQ om mee te nemen

Tuintips
Hoe handig is het om een barbecue mee te kunnen nemen op vakantie, tijdens de picknick of op een boot? Ideaal, toch? De compacte Q1200-barbecue van Weber is makkelijk te vervoeren. Er kan ook een braadspit op, waardoor je heerlijk onder de zon van je spiesjes kan genieten.

We hebben het over de Q1200, een mobiele barbecue van Weber. Deze week gebruiken we 'm ook in de stoere tuin in Hillegom. Deze lichtgewicht, compacte, makkelijk te vervoeren barbecue kan je overal mee naartoe nemen. 

Snel beginnen 

De barbecue werkt op gas en heeft een bijgeleverde gasfles. Druk één keer op de elektrische ontstekingsknop om de brander aan te steken en je kunt binnen 10 minuten al beginnen. Dankzij de twee werkbladen, die inklapbaar zijn om de barbecue makkelijk op te bergen, heb je alle ingrediënten bij de hand. Met de dekselthermometer kun je de temperatuur controleren. En ook niet onbelangrijk: de braadspit! Die zet je makkelijk op de barbecue, en met een motortje worden je spiesjes rondgedraaid en verwarmd.

Duurzaam  

Deze barbecue is gebouwd voor jarenlang gebruik met z'n deksel en ketel van gegoten aluminium. De porselein geëmailleerde gietijzeren grillroosters zijn bestand tegen hoge temperaturen en ze zijn makkelijk te reinigen. Al met al dus een duurzaam ding! 

Gelijkmatige warmteverdeling

De roestvrijstalen ronde branderbuis verdeelt de warmte gelijkmatig door de barbecue, zodat er op het grillrooster geen koude plekken zijn en je gerechten altijd goed gaar worden. 

ID: 1056

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven