Huis
Tuin
Video

Lekker barbecueën!

Tuintips
Ja hoor, het is weer die tijd van het jaar... we kunnen weer barbecueën! Met de nieuwe barbecue van Weber, bijvoorbeeld. Klein, maar vooral krachtig.

De Kette Plus barbecue is een nieuwe van Weber. Hij heeft compacte afmetingen, maar heeft de eigenschappen van een grote houtskoolbarbecue. Het grillrooster heeft een uitneembaar stuk. Daarop kan je met behulp van verschillende accessoires uiteenlopende gerechten bereiden zoals pizza‘s, wokgerechten, steaks en desserts. Tom en Evelyn testen de Kette Plus deze week in de patio-tuin in Rotterdam.

Allerlei handigheidjes 

Doordat het houtskoolrooster een speciale V-inkeping heeft, kan je op een eenvoudige manier de briketten aansteken. Ook heeft de barbecue een reinigingssysteem dat het makkelijk maakt om de asschaal te legen. Je bent er daardoor minder tijd aan kwijt en de asschaal wordt goed schoon. Maar de Kette Plus heeft nog veel meer handigheidjes: 

  • De met porselein geëmailleerde ketel en deksel maken de barbecue weerbestendig en makkelijk schoon te maken; 
  • In de deksel zit een roestbestendig aluminium ventilatierooster met hittebestendig plastic handvat, wat zorgt voor een perfecte luchtstroom bij het grillen;
  • De dekselhouder zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt om te grillen
ID: 979

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven