Huis
Tuin
Video

Lekker compacte barbecue

Tuintips
Barbecueën alleen iets voor in grote tuinen? Nee hoor! Kan ook prima op het balkon of op een klein terrasje. Met deze compacte barbecue geniet ook jij van je zelfgemaakte vleesspiesjes.

Niet alleen heb je op een balkon of klein terras minder ruimte, ook is niet overal open vuur toegestaan. De Q1400 van Weber is een kleine elektrische barbecue, dus daarmee heb je meteen die twee problemen opgelost. Hij is snel opgewarmd, makkelijk verplaatsbaar en niet moeilijk in gebruik.  

Altijd brandstof

Met een elektrische barbecue hoef je niet bang te zijn dat je zonder brandstof komt te zitten. En ondanks het gebrek aan kolen zal je toch dat échte barbecuegevoel hebben - door het druppen van het vet op de spiraal onder het grillrooster, onstaat die lekkere barbecuegeur. 

Duurzaam  

Het mooie aan deze barbecue is dat 'ie jarenlang mee zal gaan. De ketel is gemaakt van gegoten aluminium. De grillroosters zijn van porselein geëmailleerd gietijzer; een kwalitatief goed materiaal dat ook nog 's makkelijk schoon te maken is. De aluminium warmtereflector in het deksel zorgt voor een optimale warmtreflectie op het eten. 

Elektrisch = snel

Het 1,8 m lange geaarde netsnoer zorgt voor een veilige verbinding met je stroombron. Steek de stekker in het stopcontact en binnen 10 minuten kan je starten met barbecueën. 

ID: 1064

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven