Huis
Tuin
Video
Bloemen en planten

Elektrische heggenschaar

Het is weer voorjaar: hét moment om je hedera-haag eens bij te snoeien. Dat kan je op allerlei manieren doen, maar één ding is zeker. Met een elektrische heggenschaar knal je er in een rap tempo doorheen. En da's wel zo fijn!

Tom gebruikt deze week een elektrische heggenschaar van Worx, omdat hij een flinke haag moet snoeien in de bourgondische tuin. Deze schaar werkt op een accu van 20 Volt. Daar kom je een heel eind mee op weg: 20 Volt geeft genoeg capaciteit om dik 300 vierkante meter heg te snoeien. 

Veilig systeem

Het zwaard van deze heggenschaar is 51 centimeter lang. De dubbelwerkende bladen zorgen voor minder trillingen, waardoor je een gladder snijresultaat krijgt. Het gereedschap is veilig in elkaar gezet: er zit een multigreep-schakelsysteem op waardoor je het met 2 handen moet bedienen. En dat zorgt er weer voor dat de heggenschaar niet per ongeluk of spontaan begint te snijden.

Snoeitijd 

Een hedera kan wel een meter groeien in een jaar. Je kan 'm altijd snoeien, maar het voorjaar is de ideale periode. Hier lees je meer over snoeien en waarom dat eigenlijk nodig is. 

ID: 946

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven