Huis
Tuin
Video

Bij dit tuincentrum krijg je gratis tuinplanten bij inlevering van een tegel

Gratis planten? Daar zijn we natuurlijk altijd wel voor in! En het enige wat je ervoor in hoeft te leveren is een stoeptegel bij Intratuin!

Op zaterdag 23 maart kun je twee gratis planten afhalen bij Intratuin, in ruil voor een tegel voor je tuin. Waarom? Het idee is: tegel eruit, plant erin! Intratuin en vereniging Groei & Bloei hebben deze leuke actie bedacht om samen voor een groenere leefomgeving te zorgen. Want buiten het feit dat het er erg leuk uitziet, ben je ook nog eens heel duurzaam bezig. Hoe groener je tuin, hoe leefbaarder die is voor vogels, bijen, vlinders en insecten. Een prachtige manier om de natuur een handje te helpen in balans te blijven.

Regenwater

Een groenere tuin is ook nog eens beter voor de afvoer van regenwater. “Regenwater kan in een natuurlijke bodem beter naar beneden zakken, waardoor de riolering minder snel overbelast raakt”, schrijven Groei & Bloei en Intratuin in hun persbericht. Daarnaast zorgen meer planten in je tuin ervoor dat de warmte minder snel blijft hangen. En als je terugdenkt aan die hete zomer van 2018 is dat zeker geen verkeerd idee.

Twee plantjes in ruil voor een stoeptegel

Neem zaterdag 23 maart 2019 -tussen 10 en 15 uur- je stoeptegel mee naar de dichtstbijzijnde Intratuin en ruil ‘m in voor twee vaste plantjes. Je kunt onder andere kiezen uit vrouwenmantel (Alchemilla), ijzerhard (Verbena), anemonen en zonnehoed (Echinacea). Let wel op: je kunt één tegel per persoon inleveren.

zonnehoed echinacea

Zonnehoed (Echinacea).

Zin om de tuin alvast voorjaarsproof te maken?
Mooi! Dan hebben we hier vijf handige tips voor je!

Fotocredits
Headerfoto: Malte Michels - Unsplash
Foto zonnehoed / Echinacea: Antranias - Pixabay

Tekst
Marjolein Sintenie

Bron: Elle Interieur

ID: 4492

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven